BeatriceG GinoBrere AugustRin Tyskland Landslagströja Shauna Louisqyxp

Sommarsigneringen från Ajax fick sin första stora chans i Premier League den här säsongen mot Burnley på lördag. Hans nuvarande backvakter, Karl Darlow och Rob Elliot, kommer båda att vara kontraktslösa i slutet av säsongen och kommer sannolikt att flytta bort.
Gillespie har blivit riktad av Newcastle-chefen Steve Bruce, som Billiga Ajax Tröja vill att en erfaren skottstoppare ska ge konkurrens till nr 1 Martin Dubravka. Och det kunde se en överraskning återvända till St James ‘Park för målvakten, som kom igenom ungdomsledet vid Toon.
Daily Record säger att den engelska Premier League-klubben är angelägna om att landa 28-åringen och är beredda att berätta för Well om sin avsikt att Billiga Peru Tröja prata med målvakten, som kommer att vara utom kontrakt på sommaren. .
Magpies-chefen Steve Bruce tillade: ‘Vi är mycket glada att välkomna Mark ombord. Han var här när han var ung och har gått mycket bra. Och 28-åringen har blivit knäppt av Magpies för att ge tävling för Martin Dúbravka och Karl Darlow.
Gillespie har tillbringat de senaste två säsongerna på det skotska Premier League-laget Motherwell men hans kontrakt upphörde förra månaden. . Den tidigare Motherwell-målvakten Mark Gillespie är mycket glad över att ha återvänt till Newcastle United.
Han sa till Daily Record: “Min framtid är uppe i luften för England Landslagströja tillfället tills alla känner till situationen med det bredare spelet. Men Gillespie, som också har fått ögonen på engelska mästerskapsklubbar, har inte uteslutit att stanna kvar hos Steelmen för vilka han var en utmärkelse mellan pinnarna under den senaste säsongen..

ImogenArd Fußballtrikots BrettHern

BelenLong kopen voetbalshirts LionelFin

FlorineBa Billiga Bayern Munchen tröja JudithCas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button