ElidaFrai BonnyKoop DeboraMcG Arsenal Tröja Una GraceEich

Resultatet fick Fulham att hoppa över sina motståndare och ut ur de tre nedersta, men Parker anser att ligaposition inte är särskilt viktig i detta skede av säsongen.
På frågan vad det innebar psykologiskt att vara utanför fallzonen sa han: ‘Inget för att Schweiz Landslagströja vara ärlig. Det är verkligen irrelevant just nu för mig.
Fulham-chef Scott Parker erkänner att han står inför en tuff uppgift att utse sitt 25-maniga Premier AC Milan Tröja League-lag. Cottagers är för närvarande rotade till foten av Premier League-tabellen utan poäng från sina första fyra matcher. .
Parker har för närvarande en trupp på 31 som trimmar ner till 25, efter ett antal överföringar inklusive lånesigneringar Ruben Loftus-Cheek och Joachim Andersen samt permanenta erbjudanden för Kenny Tete och Antonee Robinson.
På frågan hur stor utmaning det kommer att vara att hantera truppen, säger Parker: ‘(A) stor utmaning. Fulham-chef Scott Parker är upprörd över att fotbollschefen Tony Khan ber om ursäkt till fansen efter nederlaget mot Aston Villa.
Resultatet har lämnat nyligen befordrade Fulham botten i Premier League efter bara tre matcher, och den unga manager är missnöjd med ägarens beslut att lufta sina tankar offentligt. .
Han sa på tisdag: ‘Det är inte något jag håller med om, det är inte något som är till hjälp. Parker skulle inte dra på överföringar med Fulham inför ett lopp Billiga Tottenham Hotspurs Tröja mot tiden för att lägga till sin grupp innan fönstret stängs nästa måndag..

ChristiWg chelsea drakt 20/21 WilfredoD

Denishaoe Fodboldtrøjer JoseWiega

MeriMorga Jalkapallo Pelipaita Norja RichardPe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button