FranMcGra Felicitas KristianR Goedkope Liverpool Shirt Guadalupe PaulinaJe

En dat was het. Er was de kop. Het verhaal. Het verraad. Pogba had United weer uitverkocht. Maar toen bleef hij praten – ongevraagd. Er was geen pauze voor de verslaggever om een ​​nieuwe vraag te beantwoorden. Pogba ging door. .
Dus in Kopen Atalanta Shirt plaats van dat deze perser Pogba was die zichzelf aanprees aan Zizou en Madrid, had het zo gemakkelijk kunnen concentreren op hoe gelukkig hij deel uitmaakt van deze kleedkamer van United en zijn vastberadenheid om de club terug naar de top te leiden.
Kopen Inter Milan Shirt En daar bleef het niet bij. Inderdaad, voor deze column was wat daarna werd gezegd de echte bom van deze briefing. Dus wacht even. Al die speculaties over Pogba die nieuwe contractbesprekingen opschort. Al die berichten over hem en zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, vertraagden dingen terwijl ze mensen als Real en Juventus ertoe aanzetten hun interesse te wekken. Is het helemaal verkeerd? Het is niet echt het kamp van de speler die blokkeert, maar de club? Woodward? En allemaal met Pogba nu ver in het laatste jaar van zijn huidige deal.
Dat is het verhaal. . Dat is de kop. Vooral na de zomermarkt hebben United-fans het gewoon doorstaan. Management is weer traag wandelende dingen. Oké, de club heeft een optie om de deal van Pogba Goedkope AC Milan Shirt automatisch eenzijdig te verlengen. Maar dat is geen manier om een ​​van je senior spelers te behandelen. Inderdaad, zoals Pogba sprak, het klinkt alsof hij niet eens weet of het bestuur hem op de lange termijn wil hebben..

KeishaBou fotballdrakter barn InaNjblwk

CarlosJqp Maillot Roma MinnaPoe

GemmaCock maillot manchester united pas cher WalterEum

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button