HoracioLi Rosalinda Cornelius Billiga Frankrike Tröja Charley RickDugan

Lingard lever inte i ett vaccum. Han vet vad Ole Gunnar Solskjær tycker om Raiola. Som han vill av vice ordförande Ed Woodwards inställning till agenten. En agent som just slaktade sin manager i Billiga PSG Tröja italiensk press. Slog styrelsen. Och förklarade att han aldrig kommer att placera en annan av sina spelare på klubben igen. Alla de människor som hjälpte Lingard att komma dit han är idag … under de senaste 20 åren . … från Solskjaer till Ferguson till alla dessa juniortränare. Han undvek Billiga Real Madrid Tröja dem alla effektivt till någon som gärna offentligt förolämpade klubben.
Men i nuvarande form är det ‘en rördröm. Leicester kommer inte att betala honom sådana löner. Och någon av dessa mittbordsklubbar som är villiga att ta en chans kommer troligen att begära att han ska sänka sin lön för att gå med i dem. Det är där Raiola går in .. ..
Naturligtvis var det inte meningen att det skulle vara så här. Vid 27 års ålder och när han gick in i sina högsta tjänandeår förväntade sig Lingard att gå med i £ 200 000 per vecka som en fotbollsspelare i Premier League. Och siktade på att göra det med United .
Lingard har nämnts som en makewight i en byte mot Leicester Citys angripare James Maddison. Och för två år sedan vill du att Brendan Rodgers, Foxes-chefen, ‘skulle ha tagit Uniteds hand bort. Men idag? Det är tveksamt han skulle se någon fördel med en sådan affär. Glöm en Champions League-klubb, i England kan även Leicester argumenteras som Billiga Frankrike Tröja att de ligger utanför Lingards nivå..

MarylynBy Fotballdrakter ValenciaH

LorenaStr fotballdrakter ElbertRob

NikoleBuc køb fodboldtrøjer NikoleKel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button