LesterEll MargeneDu TinaCastl Tottenham Hotspur Paita Clark DyanFysh

Nyt näyttää siltä, ​​että 21-vuotias voisi esiintyä Fulhamia vastaan ​​nyrkkeilypäivänä, kun Jannik Vestergaard kärsi pienestä keneongelmasta. Hasenhuttl kertoi Daily Echolle: ‘Sama kuin Ibralle – mielestäni hän ansaitsee mahdollisuuden pelata nyt.
Southamptonin pomo Ralph Tottenham Hotspur Paita Hasenhuttl on iloinen parannuksestaan ​​kauden alusta lähtien. Hasenhuttl sanoi myös Danny Ingsistä: ‘Dannyn kehitys on tehnyt hänestä jonkin Hellas Verona Paita Omalla Nimellä verran mallia klubillemme.
Kesällä allekirjoittanut Salisu ei ole vielä ilmestynyt klubille, kun hän jatkaa kuntoaan, kun Smallbone taistelee takaisin reisivammasta. .
Pyhät pelaavat Newcastle Unitedia perjantai-iltana, mutta heillä ei ole kumpaakaan pelaajaa kokoonpanossaan. Daily Echon kysyttyä Hasenhuttl sanoi: ‘He ovat edelleen kehityksessään, mutta eivät ole vielä perjantaina käytettävissä.’
Hasenhuttl paljasti myös, että uusi allekirjoittanut Mohammed Salisu pyrkii edelleen saavuttamaan täyden ottelun kunto, koska hänet jätettiin lauantaina Crystal Palacen 1-0-tappiosta.
Kysyttäessä, milloin fanit odottavat näkevänsä Salisun toiminnassa, Hasenhttul sanoi: ‘On vaikea sanoa. . Tiedämme, että hänellä on joitain Newcastle United Paita Lyhyet Hihat asioita ja se vie jonkin aikaa, mutta hän työskentelee fysiosten kanssa, joten katsotaanpa, kun hän on palannut.
Tuodessaan vahvikkeita itävaltalainen lisäsi: ‘Markkinat ovat auki ja tiedämme, että menetimme numeron 6. Tarvitsemme vaihtoehtoja ja voimme olla varmoja siitä, että etsimme sellaista..

JamalKnop maglie calcio bambino ReynaldoU

MarciaMin fotballdrakter barn JeniferKe

RenafiGr Barcelona tröja CBOAdele

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button