NewtonMos EstherGri BevKortig Turkki Jalkapallo Paidat Omalla Nimellä Kina BettyeGol

Punaiset paholaiset pelasivat huonosti 0: 0 tasapelin Manchester Cityn kanssa derbissä lauantaina Valioliigassa. Manchester Unitedin legenda Rio Barcelona Paita Omalla Nimellä Ferdinand on varoittanut klubikapteenia Harry Maguirea sekoittumisesta opposition jälkipeliin.
Lauantain voitossa West Bromista Ferdinand lisäsi: ‘Bruno, jota et halua antaa palloa pois, koska hän on luova kipinä oikea, mutta hän antoi pallon erittäin edullisesti, todennäköisesti noin neljä kertaa ennen puoliaikaa.
Hän on sittemmin ripustanut saappaat ja kertonut Eleven Sportsille: ‘Sinun on lopetettava minua vertaamalla Guardiolaan, koska en tullut tänne sanomalla, että Anderlechtistä tulisi Manchester Jalkapallo Pelipaidat City.
Kompany pelasi Guardiolassa Cityssä ennen lähtöään Anderlechtiin viime vuonna ottamaan pelaaja-manageriroolin. . Anderlechtin valmentaja Vincent Kompany myöntää olevansa kyllästynyt vertailuihin Manchester Cityn johtajaan Pep Guardiolaan.
Thierry puhui myös positiivisesti Petr Cechistä Chelseassa, kun Courtois palasi pitkäaikaisesta lainasta Atletico Madridin kanssa. Thierry Courtois muisteli: ‘Hänen siirtonsa oli hieman monimutkainen. Kampanja oli jo alkanut ja hän oli myöhässä esikaudella. . Mutta ennen kaikkea Keylor Alankomaat Paita Omalla Nimellä oli edelleen siellä.
Courtoisilla on nyt kolmas kausi Madridissa, ja Keylor on lähtenyt PSG: hen viime vuonna. Real Madridin maalivahdin Thibaut Courtoisin isä myöntää, että Keylor Navasin läsnäolo oli ongelma, kun hän saapui..

JaymeSchu jalkapallopaidat ChadwickM

Wilhelmin Fodboldtrøjer Børn HowardCas

MarkGlasp fotballdrakter CyrilCham

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button