Odettesfh Francisca DarrinMel Kopen Atletico Madrid Shirt Lashawnda KariGrani

De manager van Wales is gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, melden verschillende kranten. Zijn vertegenwoordigers zeiden dat hij alle beschuldigingen van mishandeling tegen hem ontkent en samenwerkt met de politie.
De politie van Greater Manchester zei dat een man, 46, was gearresteerd op verdenking van sectie 47 mishandeling Kopen RB Leipzig Shirt en sectie 39 gemeenschappelijke mishandeling en borgtocht in afwachting van verder onderzoek.
De voetbalbond van Wales heeft dinsdag een persconferentie geannuleerd Kopen Duitsland Shirt waar Giggs zijn selectie voor aanstaande internationale wedstrijden zou aankondigen.
Het zei dat het ‘op de hoogte was van een vermeend incident waarbij Ryan Giggs van het nationale team van de mannen betrokken was’. . Een verklaring die namens Giggs werd vrijgegeven, luidde: ‘Hij werkt samen met de politie en zal hen blijven helpen bij hun lopende onderzoek.’
De coach van Wales, Ryan Giggs, heeft het deksel op de huid gelegd over hoe dicht hij tijdens zijn carrière bij Manchester United kwam. Het had heel anders kunnen aflopen als hij ervoor had gekozen om halverwege zijn United-carrière naar een van de gigantische clubs van Italië te verhuizen.
De coach van Wales Giggs heeft de voormalige rechtsback van Inter Milan en Argentinië Javier Zanetti genoemd als de zwaarste tegenstander tegen wie hij speelde tijdens zijn illustere carrière – en terecht. .
Weinig spelers konden beweren de levensduur en het succes van de carrière van Giggs te evenaren na 24 jaar aan de top te hebben gespeeld bij Man Utd. Maar Zanetti hing de schoenen Goedkope Wales Shirt pas op toen hij 40 was – en na 615 wedstrijden met Inter..

IrmaLocha online store WillyMurp

RoscoeMul Jalkapallo pelipaita RuthomFon

Williemae barca trøjer JoyOsterm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button