OpheliaRo KarriIlif Gabriella Frankrike Landslagsdrakt Mari KennycoUg

Men ironien med Cavani er at det ikke var noe søk involvert. Ingen jetsetting nødvendig. Det tok ganske Østerrike Landslagsdrakt enkelt noen nær Cavani å ringe til Jorge Mendes, den portugisiske agenten, og be om litt hjelp. Mendes var selvfølgelig glad for å forplikte seg og tok snart kontakt med United. Samtalen var kort. Du trenger ikke å selge en spiller med Cavani-status. Men Solskjær satt på den i et par dager. . Mangel på engelsk var en bekymring. Alderen er også et problem. Men etter noen overveielser overbeviste han seg selv om at det var en avtale det er verdt å presse gjennom.
Mellom hans turer til Østerrike og Tyskland godkjente Solskjær en fristlånordning med Shanghai Shenhua Kjøp Fotballdrakte for Odion Ighalo. Men nigerianeren skulle alltid være et stoppgap. Det hektiske jaget med å bringe den tidligere Watford-mannen tilbake til England var imidlertid et bevis på hvor kritisk Solskjær ser rollen som senterspiss i systemet hans. At Ighalos avtale ble utvidet til januar er æren for spilleren. . Men mens Ighalos fans har blitt frustrert over de begrensede mulighetene han har sett dette begrepet, visste spilleren og hans leir at Solskjærs søk ville fortsette selv etter å ha vunnet den utvidelsen.
Såret, tuktet og med januarmarkedet stengt, gikk Solskjær ekstra gårdsplass igjen. Denne gangen for Timo Werner. United-sjefen fløy til Leipzig for å se den tyske landskampen og diskutere en Old Trafford-bevegelse ansikt til Brasil Landslagsdrakt ansikt. Men mens det ikke var noen forpliktelse fra Werner, forlot beslutningen om å gå med Frank Lampard og Chelsea fortsatt Solskjær frustrert..

SimaMacgr camisetas de futbol DarnellFo

MarcoBoba billiga fotbollströjor FallonDvj

MelCkernw Chelsea Fotballdrakter JamilaSla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button