ToryLando JerilynMc ArianneHe Fotballdrakte Barn Kina Biancaxpv

Nylig angrepstillegg Scott Banks har gjort den midlertidige overgangen til det skotske mesterskapssiden Alloa Athletic. Marokkos internasjonale, signert Sverige Landslagsdrakt fra Ajax om sommeren, scoret sitt første Premier League-mål i 3-0-seieren over Burnley lørdag.
På spørsmål om Lampards kommentarer la playmakeren til: ‘Det er en av de viktigste tingene at du spiller med selvtillit og ikke er redd for å gjøre feil.’
Chelsea vant sammenhengende Premier League-seire sammen for første gang denne sesongen før internasjonal pause. Etter 3-0-seier borte mot Burnley, beseiret de Sheffield United 4-1 hjemme. . Syv mål, seks poeng og Frank Lampard har kanskje funnet sin favorittoppstilling Billige Kroatia Drakt i prosessen. Her bryter vi i Tribal Football ned utvalgets endringer og hvordan de påvirket Chelseas prestasjoner.
N ‘Golo Kante har startet alle Premier League-kamper denne sesongen, men frem til turen til Burnley hadde han ikke tatt rollen nr. 6 alene. Tidligere parret Lampard franskmannen med Jorginho eller Mateo Kovacic, eller spilte ham som en boks-til-boks midtbanespiller, men han ser nå ut til å betro Kante den ensomme holdeposisjonen i en tre. .
Avgjørelsen ga absolutt utbytte mot Burnley og Sheffield United. Mot to-spiss-systemer falt Kante ofte mellom midtstopperne for å danne en 3v2 under oppbyggingsspill. Men i stedet for å spille enkelt og sakte, holdt han tempoet Billige Ukraina Drakt høyt med rask pasning og av og til kjørte fremover for å forplikte en spiss mot seg og frigjøre Thiago Silva eller Kurt Zouma..

HCVAmelia maglie calcio HershelCa

ChristinZ norge bortedrakt FloridaMc

AndrahcBh Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo CalvinCra

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button